POVESTEA MIERII VII, SCRISĂ “DE ALBINE”

Plină de tradiție și pasiune, “De Albine” este o miere pură, produsă în România

Povestea spune că albinele au apărut  odată cu Pământul, că ele sunt darul lui Dumnezeu pentru oameni. La fel, Albert Einstein spunea că „atunci când albinele vor dispărea de pe suprafaţa Pământului, omul va mai avea doar patru ani de trăit”.

Din pasiune pentru viață și natură a apărut și brandul “De Albine”, care aduce consumatorilor produse de tradiție, naturale, făcute 100% DE ALBINE.

Coffee Bean

SCOPUL NOSTRU

Pe lângă a produce zi de zi miere pură, de calitate, scopul nostru este și de a educa oamenii despre cât de diverse sunt modurile de folosire a mierii și cât de important este acest produs pentru sănătatea și imunitatea noastră. 

Coffee Bean

” Învață de la albine! Ele dau permanent lecții de hărnicie și înțelepciune!”

 

Bogdan Stanciu,
DE ALBINE

Coffee Bean

VALORILE NOASTRE

Suntem specialiști români în domeniul mierii datorită moștenirii, istoriei familiei noastre și a pasiunii pentru miere. Iar misiunea noastre este simplă: să oferim 100% produse românești, din miere pură 100%, astfel încât fiecare borcan livrat să depășească așteptările.

DESPRE MINE

Povestea “De Albine” a început acum mai bine de 40 ani, din PASIUNEA bunicului meu, fascinat de albine și de produsele din miere. El a făcut din apicultură mai mult decât un hobby la bătrânețe. 

Iar, datorită lui, eu am crescut în zumzetul albinelor și am moștenit curiozitatea și pasiunea pentru această lume. Așa că “De Albine” a pornit ca un vis mare, dar timid, cu doar trei stupi. Acum este un BRAND DE TRADIȚIE, în care am investit timp, iscusință și pasiune. Locuiesc împreună cu familia într-o zonă minunată, nepoluată, înconjurată de păduri și vegetație, ce oferă albinelor zi de zi plăcerea de a culege polen proaspăt, de calitate. 

Am învățat cum trebuie să lucrezi să obții cele mai bune produse sănătoase, curate. Și nu m-am abătut de la acest drum al mierii de albine 100% naturale. Ca și bunicul meu, am procesat mierea pură, mierea vie”, așa cum este ea extrasă din stup, fără a interveni chimic sau termic asupra ei.

Contact

Telefon

0722228539

Mail

contact@de-albine.ro

Adresa

 Stupina Ciofliceni, județul Ilfov